ID FRUTOPIA LUBE MANGO 30 ML

7.99€

Na zalogi

  • Cena brez DDV: 6.55€

Popolnoma naravni priboljšek! Frutopia ® je tam, kjer boste, ko boste okusili naravne okusne iz naše zadnje linije ID ®.

Frutopia ® daje vam in vašemu partnerju okusno izkušnjo, s katero se ne more primerjati noben lubrikant z okusom. S tem osebnim lubrikantom boste doživeli izkušnjo, ki je ne boste zlahka pozabili. Glede na to da je še veliko lubrikantov z okusi, se morda sprašujete, zakaj bi izbrali ravno ID ®; tukaj je nekaj razlogov, ki nas ločujejo od drugih lubrikantov.

Naša formula na vodni osnovi je naravno sladkana, ne vsebuje sladkorja in umetnih barvil. Okus je tako svež, da se boste počutili, kot bi ravnokar ugriznili v svež sadež. Frutopia ® je veganska zaradi naših sestavin iz rastlinskega izvora. Poizkušanje nečesa novega še nikoli ni blo tako okusno.

Frutopia ® je varna za uporabo latex kondomov in igrač. V ID ® smo ponosni, da smo naredili revolucionarno okusno izkušnjo, ki jo lahko okusijo vse stranke. Zabavajte se pri intimnih odkritjih in dodajte ta lubrikant v vašo zbirko, veseli boste. Dodajte malo okusa v vašo spalnico s tem okusnim lubrikantom.
 
Naša linija Frutopia ® pride v naši 30 ml steklenički z razpršilcem za lahek nanos. Ne glede na to ali iščete grenak, sladek ali osvežujoč okus, boste našli to, kar potrebujete in še več z našimi šestimi okusi: Raspberry, Mango Passion, Strawberry, Banana, Watermelon, in Cherry. S Frutopia ® širokim izborom boste delali veliko več kot le poljubljanje.

Frutopia ®, noben lubrikant z okusom ne bo več enak.

• Vsebuje: 30 ml

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

PODPORA STRANKAM od 8h do 21h

MOŽNOST VRAČILA

Več informacij +38670166555