SANINEX SEXUAL EVOLUTION TOTAL CLIMAX FOR WOMAN 200 ML

21.30€

Na zalogi

  • Cena brez DDV: 21.30€

Saninex sexual evolution total climax za ženske je integrirano v ekskluzivno linijo kozmetičnih izdelkov Saninex zdravje in užitek. Afrodizijak na oljni osnovi je primeren za aktivne ženske. Ustvarja lahkotnost prihajanja na vrhunecu seksa.
Ob vsakem novem nanosu vas bo znova vznemiril in spodbudil. Dosežite vaše seksualne vrhove v napetih trenutkih in uživajte sami in z vašim partnerjem. Med uporabo boste posredovali napete atrakcije in poželenje.  Postanite seksualno osvojena ženska z veliko privlačnostjo.
S svojo ekskluzivno Saninex formulo se čutni receptorji ponovno aktivirajo in podvojijo vašo željo po ljubljenju. 100% obogatena z vitamini, kozmetičnimi olji visoke kvalitete in naravnimi aromatičnimi sestavinami, ki vlažijo vašo kožo na erotičen način in hkrati poskrbijo za zdravje in lepoto vaše kože. Njegovi efekti so vidni ob občutek je zmagoslaven.
Regenerirajte svoje telo skozi seksualno aktivnost, povečajte število maksimalnih ponovitev, željo in pripravljenost za spolne užitke.

Nanos: Pomembno je da ga nanašate z masažo na medenično dno, klitoris in vaginalni predel gladko z vertikalnimi ali krožnimi gibi z ekskluzivnim oljem Total oil sexual climax ter proizvedite svoj Riege erotični užitek in orgazme, ki napenjajo vaše seksualne čute.

Nanos ponovite dnevno za erotičen efekt, ki bo ustvaril orgazme.

Enakovreden nanos v individualnih ali igrah s partnerjem. S seksualnim oljem Saninex bodo pherocopulis zagotovili ženskam seksualno moč z visokim užitkom in zdravjem, ki globoko navlaži, hrani kožo, je poživljajoče, razburljivo in ščiti.

• Dermatološko potrjeno ne škoduje spolnosti
• Saninex užitek in zdravje. 100% oblikovano in ekskluzivno proizvedeno v Evropi
• Vsebuje: 200 ml
• Visoka kakovost erotične kozmetike
• Za zunanjo uporabo
• Proizvedeno v Španiji


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

PODPORA STRANKAM od 8h do 21h

MOŽNOST VRAČILA

Več informacij +38670166555