SANINEX SEXUAL EVOLUTION ANAL WILD PLEASURE 200 ML

25.99€

Na zalogi

  • Cena brez DDV: 21.30€

Seksualno olje za nori užitek je integrirano v ekskluzivno linijo kozmetičnih izdelkov Saninex zdravje in užitek. Afrodizijak na oljni osnovi prispeva k analnemu seksu visoke moči in seksualnega užitka. Uživajte analni seks močno aktiven in prijetno gladek ter osvežujoč.

Dopuščajoča, ponujajoča in hkrati fascinantna in vzburjajoča aroma lubrikanta za vaš analni predel. Seks s strastnim, intenzivnim in dolgotrajnim užitkom.

Ob vsakem novem nanosu vas bo znova vznemiril in spodbudil. Regenerirajte svojo naravno zalogo feremonov, ki so prisotni v vasem telesu in dosezite svojo lastno analno zeljo, medtem ko ustvarjate napete atrakcije. Ekskluzivna Saninex formula ojačuje analne receptorje in podvoji vaš užitek.

100% obogatena z vitamini, kozmetičnimi olji visoke kvalitete in naravnimi aromatičnimi sestavinami, ki vlažijo vašo kožo na erotičen način in hkrati poskrbijo za zdravje in lepoto vaše kože.

Njegovi efekti so vidni in občutek je zmagovit. Regenerirajte svoje telo skozi aktiven analen seks in povečajte število maksimalnih ponovitev, poželenje ter željo po medsebojnem seksualnem užitku.

Nanos: pomembno je, da nanašate v krožnih analnih in perifernih predelih v vertikalnih gladkih premikih z ekskluzivno analno kremo za užitek, ki prebudi vašo divjo stran. Saninex vam zagotavlja erotični užitek in orgazem, bolj intenziven vašim seksualnim občutkom.

Dnevno morate ponoviti nanos za erotičen in razširjen efekt, ki vam bo nudil vrhunec.

Enak nanos v individualnih ali erotičnih igricah v parih. Olje Saninex bo analni seksualni užitek stimuliral in pokazal divjo seksualnost in mehkobo vašega analnega seksa in zagotovitev zdravega užitka.

• Stimulator, je osvežilen, razburljiv, poživljajoč in ima efektivne učinke
• Dermatološko potrjeno ne škoduje spolnosti
• Saninex užitek in zdravje. 100% oblikovano in ekskluzivno proizvedeno v Evropi
• Vsebuje: 200 ml. Visoka kakovost erotične kozmetike
• Za zunanjo uporabo
• Proizvedeno v Španiji


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

PODPORA STRANKAM od 8h do 21h

MOŽNOST VRAČILA

Več informacij +38670166555