Valentinovo

Pozdravljeni vsi skupaj..

 

Čeprav je valentinovo bolj ameriški in komercialni praznik, je okoli valentinovega tudi pri nas v Sloveniji postala prava mala norišnica. Vsi iščejo tisto »pravo« darilo za svojega partnerja, simpatijo, ljubimca… Le kaj bi tisto »pravo« darilo bilo? Rože so bolj za 8. marec, večja darila naj bi bila za rojstni dan, Božič in Novo leto. Kaj je torej tisto, kar naj bi podarili za valentinovo? Raziskave kažejo, da je za valentinovo darilo potrebno biti izviren, kreativen, morda narediti kaj sam ... dati nekaj razmisleka v darilo. Torej ni nujno da je drago, bolj je pomembno da je nekaj posebnega. Saj vem, mnogi se nebi branili novega iPhona ali kakšne zlatnine…, toda ne vem če so to prava darila za valentinovo. Oziroma sem prepričan, da niso.

Seveda je to odvisno od presoje vsakega posameznika. Tukaj mi pride na misel ena stvar, ki sem jo prebral pred časom. Za naklonjenost nekega dekleta sta se borila dva fanta. Eden ji je kupil darilo v vrednosti 20 Eurov, drugi pa darilo za 300 Eurov. Dekle se je po nekem čudežu odločilo za prvega (danes se to ne bi kar tako zgodilo ). Zakaj? Drugi fant je bil premožen in je imel ogromno denarja. Prvi fant pa je imel samo teh 20 Eurov. Zavedam se, da je svet danes bolj materialen in da lahko kupiš skoraj vse. Nekaterih stvari pa ne boš nikoli mogel kupiti ...lahko kupiš uro, toda ne tudi časa, lahko plačaš zdravnika, ne pa zdravja, lahko kupiš hišo, ne pa tudi dom. Lahko kupiš najboljšo posteljo, ne moreš pa kupiti sanj. Lahko kupiš položaj, a ne ugleda. Lahko kupiš človeka, a ne moreš kupiti ljubezni.

Kar veliko ljudi se je odločilo kupiti erotične pripomočke. To je za valentinovo zelo posrečeno darilo. Večinoma so se prodajala darila, ki služijo poživitvi posteljnih vragolij. To je sigurno odlična stvar za valentinovo, pa tudi za vsak drugi dan. Zelo lepo je videti, da si ljudje prizadevajo za zdravo spolnost v vezi. Me je pa zmotilo nekaj, kar sem sicer že večkrat slišal, prav  tako tudi te dni okoli darila za valentinovo. Ko so prihajali in iskali darilo, so me spraševali kaj priporočam... Odgovorim jim, da je to zelo težko, saj ne poznam njihovih posteljnih navad. Seveda potem vseeno želijo da kaj priporočam. In jaz začnem. Imaš recimo oralni gel različnih okusov, da bo še žena uživala ko ti nudi oralo, nadaljujem... analni čep, ki vibrira… In nato dobim odgovor. To je moja žena, ne morem njej takšna darila kupovati. Ammm… Kaj? Komu pa lahko? No ja, morda ljubici… Toda mene bolj zanima zakaj ne ženi? Zakaj ne bi z ženo počel vseh vragolij, ki ti padejo na pamet? No prva ovira je verjetno v glavi, saj verjetno nikoli niti ne predlagajo svojim ženam/partnerkam kakšne svoje seksualne želje. Morda pa bi vas presenetile. Toda tega ne boste nikoli izvedeli, mar ne?

 

4play

Pustite odgovor

Prosimo, da se vpišete ali registrirate za oddajo komentarja