FETISH FANTASY EXTREME INTERNATIONAL EXTREME SEX MACHINE

462.99€

Na zalogi

  • Cena brez DDV: 379.50€

Ko iščete prijazno seks mašino, ki lahko deluje na katerem koli električnega toka v svetu, Fetish Fantasy Series International Prenosni Sex stroj je odlična izbira za takojšnje zadovoljstvo! Za razliko od večjih in obsežnejših električnih seks mašin, ta prenosni seks simulator se prilega v vaš kovček in ima univerzalni napajalnik za varno podporo multi-standardnih napetostih v skoraj vseh državah. Z vgrajeno prenapetostno zaščito, globalni pretvornik vam omogoča, da uživate kjer koli po svetu.

 

Ne pustite, da vas njegova velikost zavede, to je najboljši prenosni seks stroj, izdelan za užitek! Pri komaj 9,5-centimetrov dolžine, ima 4 izjemno močne sesalne skodelice, 2 zamenjiva brez ftalatov dilda, udoben nosilni ročaj in močan USB-pogon plug-vibrator, ki se uporablja tudi kot krmilnik stroja. Idealen za notranjo ali zunanjo stimulacijo, ker je super-močan, narejen iz telesu varnega silikona in ima ločene kontrole za moč vibriranja in intenzivnost stroja.

 

Vsebuje razne nastavke za vtičnice, da ga boste res lahko vzeli s seboj po celem svetu, če boste to želeli.

 

Uporabljate ga lahko na različnih površinah, vsebuje pa tudi sesalne skodelice, ki se prisesajo na katero koli gladko površino. Uporabite stroj sam ali s partnerjem in pustite vaše domišljije raziskati nove položaje si nikoli mislil, je bilo mogoče!

 

Prenosna seks mašina vključuje dva brez ftalatov TPR dildota, ki z lahkoto pritrdimo na mašino. Za čiščenje dildov, enostavno odvite dildo iz jeklene gredi in nežno sperite z Refresh Toy Cleaner in toplo vodo. TPR dildi so brez ftalatov, lateksa in telesu varni.

 

  • Dolžina: 17,8 cm
  • Dildo 2 dolžina: 20,3 cm
  • Brez ftalatov
  • MULTISPEED

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

PODPORA STRANKAM od 8h do 21h

MOŽNOST VRAČILA

Več informacij +38670166555