BATHMATE HYDROMAX X30 RED

114.99€

Na zalogi

  • Cena brez DDV: 94.25€
  • Blagovna znamka: BATHMATE
  • Koda izdelka: D-196693

Predstavljamo vam nov koncept v razvoju penisov - Hydromax X30.

Hydromax X30 je najnovejši med izdelki Bathmate v hidro-tehnologiji za razvoj in zdravje penisa. Zajema lastnosti izdelka Hercules z nadgradnjami.

Hydromax X30 tako generira 35% več sesalne sile, zahvaljujoč edinstveni novo zasnovanemu sistemu črpanja Bellows Pump system. Tako vam zagotovimo hitrejše in boljše rezultate.

Nov sistem vključuje novo mehkejše tesnjenje, udobnejšo podporo erekcijskega obročka, ki omogoča nižji pritisk za večje udobje okoli penisa in področja mod. Kot dodaten bonus, se ga da odstraniti za lažje čiščenje.

Novost Swivel Bellows feature omogoča polno rotacijo za 360° in vam s tem omogoča vizualni pogled rezervoarja in spremenljiv naklon kota, za optimalno učinkovitost ko ga uporabljate med prhanjem - ali pa med uporabo enkratnega Hydromax obročni sistem za užitke.

Nov sistem Super Flow Latch Valve, vam dopušča polnjenje pod prho, kar za vas predstavlja lažjo uporabo in postavitev vodne črpalke.

Za izboljšano vizualno površino so lestvice usmerjene, metrične in velike, poleg tega pa je omogočeno zviševanje in zniževanje tlačne cevke za boljši oprijem in nadzor.

Notranjost smo razširili, zmanjšali pa število zavojev in tako omogočili še bolj mogočno širitev obsega vašega korenjaka.

Vaša garancija o kvaliteti:

Hydromax je izdelan v lastni tovarni Bathmates, ki se nahaja v Veliki Britaniji. Vsi sestavni deli so narejeni iz visoko kakovostnih materialov in oblikovani za zahtevnejše specifikacije in neenakosti med posamezniki. Hydromax črpalke in njihovi sestavni deli testirajo pod strogimi pogoji v lastnih laboratorijih. Testiranja potekajo redno na 100.000 ciklov uporabe, kar ustreza trem letom normalne uporabe.


Hydromax je s svojimi novo zasnovanimi lastnostmi, zaščiten s strani svetovnih patentov, registrov za dizajn in blagovnih znamk.

Hydromax je resinčno najboljši sistem vodnih črpalk!

  • Teža:    297g
  • Maksimalen obseg penisa - obroček: 17,7 cm
  • Maksimalna širina penisa - obroček: 5,3 cm
  • Maksimalna dolžina penisa: 25,4 cm
  • Maksimalni podtlak v vodi: -0.55 bar

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

PODPORA STRANKAM od 8h do 21h

MOŽNOST VRAČILA

Več informacij +38670166555