LIBIDINE AFRODISIACO NATURAL 4AMP

13.99€

Na zalogi

  • Cena brez DDV: 11.47€
  • Blagovna znamka: EROS-ART
  • Koda izdelka: D-197969

Prvi naravni afrodiziak na osnovi rastlinskih ekstraktov in vitaminov. Zaželjen izdelek zaradi svoje efektivnosti.

Napolnite svoje seksualno poželenje, da bodo vaše seksualne zveze bolj prijetne. Elegantna in zelo diskretna embalaža s štirimi enkratnimi odmerki, lahka za prenašanje v vaši torbici ali kjerkoli jo želite prenašati. Libidine je izdelek, ki vas bo prijetno presenetil. Preizkusite ga!

Libidine je naravni afrodiziak, ki vam bo dal krila za … karkoli želite.

Predstavitev: Elegantna in diskretna škatlica vsebuje 4 ampule za enkratno uporabo po 2 ml.

Sestavine: Ekstrakt zelene, ekstrakt guarane, taurin, L-karnitin, L-arginin, ekstrakt muira puame, maca, ekstrakt ginsenga, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B3, vitamin B12.

Uporaba: Odprite vrat ampule in vsebino pazljivo izlijte v katero koli pijačo, kot uvod v zapeljivost. Če ga jemljete dnevno, lahko poveča moč občutljivega živčnega sistema in zmogljivost možganov. Lahko izboljšuje seksualno poželenje, ko želite imeti odziv v pravem času.

Apiolina  ima lahko močne učinke povečanja seksualnega poželenja in želj v ljudeh in izboljšuje moč psihočustvenega obnašanja.

Znanstveniki so ugotovili, da mikronizirana korenina vsebuje androstenone in androstenole., ki neposredno vplivajo na seksualno obnašanje, izboljšujejo odzivnost dražljajev.

 

Skupina B vitaminov: so glavni sestavni del človekove prehrane in pomagajo zmanjšati utrujenost in tudi izboljšujejo duševno zmogljivost.

Tavrin: Tavrin je ne esencialna aminokislina in jo naravno proizvaja telo. Pod določenimi pogoji telo porabi zaloge tavrina in ga ni dovolj. Tavrin pospešuje obnovitev mišične utrujenosti in ohranja mišično moč med vadbo.

L-karnitin: Karnitin je aminokislina, ki zagotavlja še boljšo aktivnost kot testosteron. Karnitin lahko izboljša seksualno poželenje in zadovoljstvo. Je lahko efektiven pri izboljševanju erektilne disfunkcije, orgazma in seksualno dobrega počutja.

Ginseng: Severovzhodna azijska rastlina. Njegova korenina je v tradicionalni kitajski medicini poznana zaradi pozitivnega učinka na človeško telo že več kot 5000 let. Poznana je da lahko pomaga pri  pospeševanju seksualnega poželenja in vsebuje lastnosti antioksidantov. Njegovo generično ime 'Panax' izhaja iz grške besede 'pan', ki pomeni 'vse', in grške besede 'akos', ki pomeni 'zdraviti'. Panax (v španščini Panacea), je tako imenovano univerzalno sredstvo. Ginseng je predvsem stimulant živčnega sistema, poveča fizično in duševno moč. Cenjeno je zaradi zagotavljanja boljše odpornosti proti neznanim tipom stresa. Evropska komisija in WHO so prepoznali uporabnost ginsenga za uravnavanje telesa utrujenih in oslabelih ljudi. Ginseng je bil dobro raziskan. Njegovi glavni bioaktivni komponenti so ginsenozidi, z mnogimi koristnimi učinki, ki so bili eksperimentalno dokazani, posebej njegove protivnetne in antioksidantke lastnosti.

Guarana: Tropska rastlina je tradicionalno uporabljena kot seksualni stimulant, uporabna pa tudi v primeru fizične utrujenosti in astenije. Uporabna je tudi za primere gnilobe ali apatije. Je zelenjava Amazona, njegova tradicionalna uporaba je tudi zaviranje lakote, lajšanje bolečin, zmanjšanje PMS-ja, pa tudi kot tonik in ima afrodizične lastnosti.

L-arginin: Arginin zviša nivo dušikovega oksida, ki olajšuje erekcijo penisa. Arginin povzroča izboljšano vazodilatacijo spolnih organov ter povečuje pretok krvi tega predela. Velik delež moške semenske tekočine je narejene iz arginina. Dodajanje arginina v prehrano povečuje število semenčic, njihovo mobilnost in pozitivno vpliva na plodnost. Arginin v ženski prehrani izboljšuje odzivnost jajčnikov, sprejemljivost endometrije in plodnost.

Muira Puama: Kratkotrajna uporaba pretok krvi penisa, pomaga podaljševati moške erekcije, kot tudi občutljivost in orgazme pri ženskah. Na dolgi rok služi proizvajanju seksualnih hormonov pri obeh spolih. Muira puama je pravi naravni afrodiziak, posvečen izboljšanju seksualnega poželenja obeh spolov.

Ekstrakt mace: Maca je enoletni gomolj, izvira iz Andov v Peruju in Boliviji, kjer jo gojijo zaradi njenih hranilnih lastnosti in njene slave njene korenine, ki ima lastnosti, ki lahko povečujejo plodnost in seksualno poželenje.

Odkrijte nove izkušnje!


Vsebuje: 4 ampule


Opozorila:

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Pomembno je uživanje raznolike in uravnotežene prehrane ter zdrav način življenja.


V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskim dopolnilom ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 70€

PODPORA STRANKAM od 8h do 21h

MOŽNOST VRAČILA

Več informacij +38670166555